Winactie | De nieuwe handverzorging van Green People

We hebben het de afgelopen maanden misschien wel meer gedaan dan ooit; handen wassen! Willen we met z’n allen het Coronavirus klein krijgen, dan is één van de beste methodes toch om te zorgen voor het zo schoon mogelijk houden van je handen. Maar zoveel handen wassen kan er voor zorgen dat je te veel vet van je huidoppervlakte weghaalt. Dit kan er weer voor zorgen dat je kloofjes en wondjes op je handen krijgt. Een goede handverzorging is dus van groot belang in deze tijd. De handverzorgingsproducten van Green People zijn dan een goede keuze. En om je het zelf ook te laten ervaren mag ik een setje verloten.

Deep-Cleansing Hand Foam

De Deep-Cleansing Hand Foam van Green People is een handige twee-in-één biologische handzeep en schuim, die met of zonder water kan worden gebruikt. Ideaal dus voor thuis en voor onderweg om de gevreesde ziektekiemen te bestrijden. Deze zeep is gemaakt met natuurlijke antibacteriële actieve stoffen uit Australië, waaronder een krachtig Tea Tree-extract en Manuka. Daarom kan de zeep ook prima gebruikt worden als handdesinfectiemiddel.

Green People - Deep-Cleansing Hand Foam

I N G R E D I Ë N T E N

 • Lemon Tea Tree-olie – Verkregen uit de bladeren van de plant. Door stoomdestillatie, biedt deze olie een indrukwekkend scala aan therapeutische eigenschappen, waaronder antiseptische,
  antimicrobiële, ontstekingsremmende en antibacteriële voordelen.
 • Australian Tea Tree-extract – Een sterk geconcentreerd extract dat 96% terpinen-4-ol bevat, het actieve molecuul waarvan is vastgesteld dat het
  een breed spectrum antimicrobiële en ontstekingsremmende werking heeft tegen zowel micro-organismen, als gisten en schimmels. Het extract is ook anti-irriterend en rustgevend voor de huid.
 • Manuka – Gedestilleerd uit de bladeren van de Manuka-struik uit Nieuw-Zeeland. Manuka-extract is een krachtige reiniger en heeft een breed spectrum aan activiteit tegen een breed scala aan micro-organismen, met als bijkomend voordeel dat het antimicrobieel,
  anti-allergeen en antiseptisch is.
 • Aloë vera en lariksboom – Deze voedende ingrediënten zijn van
  nature rustgevend, verminderen huidirritatie en zorgen voor
  langdurig hydratatie om een gezonde huidbarrière te behouden,
  terwijl de pH-balans wordt gereguleerd en trans-epidermaal
  waterverlies wordt verminderd.

Green People’s Deep-Cleansing Hand Foam is een heel zacht, maar effectief schuim. Omdat het product voor 91% bestaat uit biologische ingrediënten, pH-gebalanceerd is en gemaakt zonder alcohol, is het product ideaal voor de gevoelige huid.

Hoe gebruik je de Green People Reinigende Hand Foam?

Breng de schuimende foam aan op natte handen. Was de handen grondig en spoel af. Gebruik je geen water, breng dan de foam aan op je handen, was je handen grondig en laat je handen daarna aan de lucht drogen.

Infectieziektebestrijding in kinderdagverblijven | RIVM

Edelweiss & Green Tea Hand Guard SPF30

Net als je gezicht, is de huid op je handen veel dunner, waardoor de schade van de zon hier eerder zichtbaar is dan op de rest van het lichaam. Daarom hebben deze plekken extra bescherming en hydratatie nodig en is een handcrème met SPF essentieel. Green People heeft nu de unieke UV-beschermende voordelen van de Edelweiss-bloem benut om Hand Guard met Green tea en SPF30 te ontwikkelen die zowel tegen UVA- als UVB-stralen beschermt. Daarnaast beschermt deze voedingsrijke handcrème ook tegen vrije radicalen. De handcrème is gemaakt met meer dan 84% biologische ingrediënten.

Green People - Edelweiss & Green Tea Hand Guard SPF30

I N G R E D I Ë N T E N

 • Edelweiss is een krachtige antioxidant die geëvolueerd is om op grote hoogte van 3.000 meter te leven, waar het bestand moet zijn tegen ultraviolette lichtniveaus die bijzonder sterk zijn. Van edelweissextract is in proeven aangetoond dat het de levensduur van de huidcellen verlengt en helpt bij het bestrijden van celschade veroorzaakt door UV-straling bij blootstelling aan vrije radicalen.
 • Groene thee is een rijke bron van catechines, die een krachtige werking hebben tegen vrije radicalen (die verantwoordelijk voor veel aspecten van vroegtijdige veroudering) Ze helpen om de jeugdige uitstraling van de huid te verlengen. Dit antioxidantrijke extract remt ook de activiteit van enzymen die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van collageen – de onderliggende structuur van de huid.
 • Aloë Vera, Kamille, Avocado en Marshmallow werken samen om een voedende formule te creëren die de handen diep hydrateert, droogheid tegengaat en een glad, niet-vettig huidgevoel creëert. Hand Guard is een zachte natuurlijke formule gemaakt zonder etherische oliën of geur en is geschikt voor de gevoelige en eczeemgevoelige huid.

Hoe gebruik je de Green People Green Tea Handcrème – SPF 30?

Breng aan waar nodig, masseer een kleine hoeveelheid in de huid om te kalmeren en hydratatie te behouden gedurende de dag. Breng deze SPF handcrème 20 minuten voor blootstelling aan de zon effectief aan tegen zonneschade en breng deze elke 2-4 uur opnieuw aan. Altijd opnieuw aanbrengen na zwemmen of handen wassen.

Green People

Green People zijn al sinds 1997 experts op het gebied van gevoelige huid. Ook zijn zij pioniers op het gebied van biologische producten voor persoonlijke verzorging. De passie van Green People voor natuurlijke en biologische huidverzorging is gebaseerd op het concept van ‘Phyto Science’ – plantprestaties zonder compromissen. Green People biedt hoogwaardige producten en gelooft dat natuur en wetenschap hand-in-hand gaan. Hun producten bevatten veel al meer dan 100% natuurlijke en biologische ingrediënten en zijn 100% veganistisch en 100% dierproefvrij. De biologische huidverzorgingsproducten van Green People herstellen en balanceren het natuurlijke vochtgehalte van de huid en het haar met een fantastisch huidgevoel, terwijl ze ook oog hebben voor milieukwesties en duurzaamheid. Meer dan 100 van hun huid- en haarverzorgingsformuleringen zijn meerdere malen bekroond.

Green People-producten zijn verkrijgbaar in geselecteerde reformwinkels, apotheken en schoonheidssalons.

Green People

Wat vonden wij ervan?

Aangezien we er in deze tijd heel wat handzeep en handcrème doorheen wassen en smeren, was ik dus erg benieuwd naar de producten van Green People. Zeker omdat je de Hand Foam ook kunt gebruiken zonder water en als handdesinfectiemiddel kun gebruiken, is het voor elke moeder ideaal om zo’n product in je tas mee te nemen. Maar of kleine kinderen het ook een fijn product vinden, betwijfel ik. De geur is namelijk behoorlijk intens. Zelf vind ik het niet vervelend, maar mijn man en kinderen waren wat minder enthousiast. Het voordeel van de combinatie met de handcrème is niet alleen een goede verzorging van je handen, maar ook dat de neutrale geur van de crème, de geur van de hand foam neutraliseert. Ik ben dus zeker fan van deze nieuwe producten van Green People.

Winactie

Met dank aan Biocare Online mag ik een Green People setje met Hand Foam en Hand Guard verloten via mijn Instagram account.

 • De winactie loopt t/m 24 september. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

15 thoughts on “Winactie | De nieuwe handverzorging van Green People

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: