Winactie | Harold and the purple crayon

Vanaf 16 oktober is er een bijzondere film te zien in de bioscoop: Harold and the Purple Crayon! Deze familiefilm is deels live-action en deels geanimeerd en gaat over Harold, die alles wat hij maar kan bedenken, tot leven laat komen met zijn paarse krijtje. En ik mag 3×2 vrijkaartjes weggeven, dus lees snel verder hoe jij kans kunt maken!

Harold tekent zijn eigen wereld

De film is een unieke verfilming van het klassieke kinderboek Harold and the purple crayon van Crockett Johnson. Het verhaal gaat over de avonturen van Harold, gespeeld door Zachary Levi (bekend van onder andere Shazam!), die alles wat hij maar kan bedenken, tot leven laat komen met zijn paarse krijtje. Wanneer Harold volwassen wordt, tekent hij zichzelf per ongeluk de echte wereld in. Wat volgt, is een hilarische en hartverwarmende reis waarin hij ontdekt dat het leven buiten zijn getekende wereld vol verrassingen zit.

.

De magie van het paarse krijtje zorgt voor onverwachte en vaak komische situaties. Maar wanneer deze onbegrensde verbeeldingskracht in de verkeerde handen terechtkomt, wordt het een race tegen de klok voor Harold en zijn vrienden om zowel de echte wereld als hun eigen getekende universum te redden.

Genre: familiefilm, live action
Lengte: 90 min.
Kijkwijzer: 9+, angst
Gesproken taal: Engels

Cast: Zachary Levi, Zooey Deschanel, Camille Guaty en Lil Rel Howery
Regisseur: Carlos Saldanha

De kracht van verbeelding in beeld gebracht

Harold and the Purple Crayon is geregisseerd door Carlos Saldanha en heeft een geweldige cast, waaronder Lil Rel Howery, Jemaine Clement, Zooey Deschanel, en de legendarische Alfred Molina. De film is een feest voor het hele gezin en laat zien hoe krachtig de verbeelding kan zijn. Het script, geschreven door David Guion & Michael Handelman, brengt niet alleen de magie van het krijtje tot leven, maar vertelt ook een mooi verhaal over volwassen worden en het ontdekken van je plek in de wereld.

Voor kinderen is het een avontuurlijke film vol kleur en fantasie, en voor volwassenen zitten er genoeg humoristische momenten en levenslessen in om het ook voor hen een plezierige kijkervaring te maken.

Harold and the purple crayon is vanaf 16 oktober te zien in de bioscoop

Win vrijkaartjes voor Harold and the purple crayon

Ben jij ook benieuwd geworden naar deze nieuwe, spannende film? Goed nieuws! Ik mag namelijk in samenwerking met Triple P Entertainment 3x 2 vrijkaartjes weggeven voor de film Harold and the purple crayon:

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wat jij zou tekenen als je net als Harold een magisch paars krijtje had!
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook en/of Instagram wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 15 oktober. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

23 thoughts on “Winactie | Harold and the purple crayon

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.