De leukste online Adventskalender 2017

Vandaag is het 1 december. Het begin van de december-feestmaand en de eerste dag van de adventskalender 2017. Deze zijn in veel soorten en maten te vinden. Ook online zijn er adventskalenders te vinden en wel de WIN-adventskalender. Maak elke dag kans op mooie prijzen. Ik zette de leukste adventskalenders weer voor je op een rijtje. Kom sla deze blog op en kom elke dag even langs om kans te vakjes te openen en kans te maken op mooie prijzen

Adventskalender 2017

Online Adventskalender 2017

 • Margriet #IKGEEFOMJE-CADEAUKALENDER; Van 30 november t/m 20 december kun je hier dagelijks iemand om wie je geeft verrassen met een cadeau. Klik op het cadeau en geef in het winformulier aan wie dit cadeau verdient en waarom.
 • Linda: Tel af tot de feestdagen met deze goddelijke kalender: vier weken lang, zeven dagen in de week fantastische winacties, knappe mannen, heerlijke recepten en uitjes die er toe doen.
 • Grazia; elke dag een nieuwe winactie
 • PrijsvragenGala; niet zijn alle online win-adventkalenders hier te vinden, maar ook hebben ze hun eigen adventskalender met elke dag een leuke prijs
 • Show.nl: het aftellen naar de kerstdagen kan beginnen met de Show Kerstkalender, iedere dag maak je kans op een te gek cadeau
 • Vriendin; geeft maar liefst € 25.000,- aan prijzen weg. Dus zeker de moeite waard om even dagelijks langs te wippen
 • VT Wonen; Vanaf 1 december t/m 24 december hebben zij ook hier elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Van winactie tot korting en van happy-page tot quiz: er zit iedere dag iets moois achter het luikje verstopt.
 • Marc O’ Polo: geeft dagelijks de leuke cadeaus weg ter waarde van in totaal meer dan € 30.000,-
 • Ravensburger; een internationale adventskalender met veel leuke puzzel- en spelletjes prijzen.
 • Plus Online; maak je eigen, digitale adventskalender aan en open alle luikjes vóór 25 december en dan maak je kans op een Apple iPad t.w.v. €409!
 • Fletcher: een adventskalender met leuke acties in de Fletcher hotels.

App

 • McDonalds Cadeau kalender Open elke dag een cadeautje op de app van de McDonalds. Naast lekkere kortingen op hun producten, kun je ook kans maken op mooie prijzen zoals vandaag een 65″ Sony Oled TV met een PS4 Pro!

McDonalds Adventskalender

Bloggers

 • You Nailed it en andere; samen met 11 andere bloggers organiseer zij aankomend maand een Adventskalender Instagram actie. Als je haar (of een van de andere 11 bloggers) volgt op Instagram zul je de winacties zien komen. Om mee te doen met de actie volg je de deelnemende Instagrammers, reageer je onder de desbetreffende post en tag je minimaal één vriend(in). Elke winactie duurt 24 uur, dus extra veel kans om te winnen! De dag erna is er weer een winactie op een volgend Instagram account.
 • Het Ambitious Advent; wordt georganiseerd door Momambition.nl. Elke dag zal er een artikel geïnspireerd door de feestdagen verschijnen. Naast onder andere leuke DIY’s, lekkere recepten outfit tips zal er ook een 8 Days of Christmas event zijn, waarbij 8 dagen lang mooie prijzen weggeven zullen worden. Meer info volgt op 3 december!

Mocht je nog een leuke online adventskalender tegen komen, die niet in dit overzichtje, laat het mij weten, dan voeg ik hem graag toe.

Spread the love

10 thoughts on “De leukste online Adventskalender 2017

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: