Wie houdt er nu niet van lekker zingen en dansen. Nog leuker is het om dit te doen samen met een van de liefste My Little Pony’s, Rainbow Dash. Deze pony is een echte rockster en kan zingen als de beste. Samen met haar kun je uren plezier hebben en je eigen rockshow weggeven. Speciaal voor de feestdagen mag ik er eentje verloten!

Lekker mee zingen met Rainbow Dash + winactie

Wie kent de My Little Pony’s nu niet. Toen ik klein was speelde ik er al graag me en de laatste jaren zijn ze weer helemaal terug en reuze populaire ook bij mijn dochters.  Vorig jaar kwam er ook een echte bioscoopfilm van ze uit, met heel veel leuke liedjes. Nu kun je samen met superster Rainbow Dash ze allemaal meezingen. En gewoon in het Nederlands!

Samen worden jullie de nieuwste rocksterren in Equestria. De zingende Rainbow Dash weet precies wat je nodig hebt om het te maken als popster. Met haar superstar look is ze helemaal klaar voor haar grote tournee. Ze heeft een coole zonnebril en een microfoon, die jij ook mag gebruiken om lekker mee te zingen. Ze zingt “Time to Be Awesome” uit de My Little Pony film, het titellied van de tv-serie My Little Pony: Friendship is Magic en nog drie andere liedjes! Ken je de teksten nog niet helemaal, geen nood. Speciaal voor jou heeft ze een boekje met daarin alle teksten van de nummers. Zo kun je nog even mee te oefenen, voordat je solo gaat.

Zingende Rainbow Dash

Druk op Rainbow Dash haar Cutie Mark en luister naar liedjes. Maar ze  kan meer dan zingen. Zo kent ze ook 15 verschillende coole uitspraken uit de serie en kan ze zie haar regenboogmanen schudden. Ook haar zonnebril kan ze heel mondain in haar haren schuiven, als een echte wereldster!
• 3 muzikale speelmodi: luisteren, alleen zingen of samen zingen
• De Rainbow Dash-figuur zingt 5 liedjes uit de bekende tv-serie
• Druk op de microfoonknop om met haar samen of alleen te zingen
• Ze zegt 15 zinnetjes 
• Songtekst in de handleiding

Winactie Zingende Rainbow Dash is gesloten

Gefeliciteerd!

Zingende Rainbow Dash
 • De winnaar zal ik persoonlijk mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties

Samenwerking
Spread the love

91 reacties op Lekker mee zingen met Rainbow Dash

 1. Time to be awesome!! Zo leuk!! Hier gaan mijn dochters helemaal van uit hun dak bij dit cadeau haha dus ik waag een kans mee hoor.

 2. Zo leuk voor kleindochter Zoë
  Zingt nu de hele dag Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht
  Dat zingende paardje zou ze geweldig vinden
  Mag oma haar heel blij maken hiermee❤

 3. Ik loot graag mee voor Mn dochter. Die gaat dat vast geweldig vinden! Dat wordt samen met haar meezingen! Ik ken de liedjes nog niet, dus geen idee welke ik meega zingen… maar vast allemaal😉

 4. Ik doe heel graag mee voor mijn oudste dochtertje Emma! Ze is gek op pony’s en zingt de hele dag door! Ze zou het dus fantastisch vinden om deze te winnen 😍 welk liedje we mee zouden zingen laat ik aan haar over…

 5. Erg leuk ik houd erg van muziek en zingen laat ik aan anderen over of in de auto dan zing ik lekker mee met Guus Meeuwis en vooral het nummer van vrienden maar ook op het werk kan ik alle liedjes wel droomen zoals het start liedje van Bob de Bouwer en Bassie en Adriaan . Dus ik doe graag mee om een paar kids blij te kunnen maken

 6. De zingende rainbow dash zou Gemma heel graag willen. Hij staat hoog op haar verlanglijstje.. zou super gaaf zijn om te winnen hoor haar dan zou ze het liedje friendship is Magic zingen zegt ze die vind ze zo mooi! Wij gaan duimen 👍👍👍👍👍

 7. De zingende rainbow dash zou Gemma heel graag willen. Hij staat hoog op haar verlanglijstje.. zou super gaaf zijn om te winnen hoor haar dan zou ze het liedje friendship is Magic zingen zegt ze die vind ze zo mooi! Wij gaan duimen 👍👍👍👍👍

 8. Onze dochter is gek op my little pony en op zingen. Friendship is Magic is haar nummer en ze zou dit echt geweldig vinden.Kan ze zingen dansen en spelen tegelijk dat is echt een super cadeau voor haar. Dus ik duim heel hard mee voor haar.

 9. Geweldig deze! Als kind vond ik de My Little Pony’s al leuk, en mijn dochters nu ook. En in combinatie met zingen is het natuurlijk helemaal geweldig!

 10. Er zijn van die dingen die je vroeger zelf graag gehad zou hebben. Dit is er een van! Gelukkig heb ik een dochter die dit ook super vindt, doe graag mee en dan zingen we ‘We are the champions’!

 11. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, die is zot van zingen en ik zou het leuk vinden om eens iets anders te horen dan ‘ik zag twee beren’ want dat moet ik nu een ganse dag aanhoren 🙂

 12. Vroeger was ik dol op Rainbow Dash! Het is dus tijd dat mijn dochter de film gaat zien en de liedjes leert kennen. De gave zingende Rainbow Dash maakt dit compleet!

 13. Graag zou ik meedoen voor mijn kleindochter die pas 6 jaar is geworden en gek is op de Little Pony, alleen die zijn eenvoudiger en kleiner.
  Denk dat zij een hele grote glimlach op haar gezicht heeft als ze deze ziet.
  Dan zou ze zeggen: Oma jij bent de beste.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje voor haar.

 14. Wat een gave actie zeg! Mn meisje is dol op little ponys en op zingen en we moeten elke avond klaar gaan zitten voor de show 🤣.. dit zou ze echt GEWELDIG vinden 🤗🤗 na de sint is ze ook nog eens jarig dus het zou echt een superverrassing zijn🍀🍀 K3 en dan rollerdisco gaat ze zingen 👌

 15. Mijn oudste dochter vindt nu little pony erg leuk. Net als mama eerder 🙂 Ze zingt de liedjes nog niet mee, maar met dit speelgoed duurt dat vast niet lang meer. Vrienden op is Magic zullen we als eerste meezingen.

 16. Met 3 dochtertjes in de leeftijd van 2 tot 7 jaar die dol zijn op paardjes zingen en my little pony’s wagen wij heel erg graag een kansje om deze prachtige prijs te winnen!

 17. Ahhhhhhhh jaaa ook deze zou mn meisje echt HELEMAAL geweldig vinden 😍😍😍😍
  Sintliedjes zijn hier op dit moment favoriet☺️

 18. Ik doe heel graag mee. Mijn dochtertje zou erg graag meezingen met ‘tienduizend luchtballonnen’ van K3, dat vindt ze een erg fijn lied.

 19. Leuk deze pony. Mijn dochtertjes spelen veel met hun pony’s. De jongste zingt dagelijks en voornamelijk papegaaitje leef je nog , iejadeeja ☺️😅. Ook 5/12 liedjes worden veel gezongen hier in huis 😄☺️

 20. Superleuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes. Ze zijn gek op zingen. Ze zijn groot fan van K3 dus de liedjes van K3 zullen ze luidkeels meezingen.

 21. Ohh deze is zoo leuk!! 😍😍😍 mijn kleine meisje is dol op eenhoorns en speelt heel graag met my little pony. Optreden voor haar pony’s vind ze het leukste wat er is en dit zou ze geweldig vinden 😍😍 ik doe heel graag mee! 🍀

 22. Liselotte zingt en danst graag. Leuk als ze dit binnenkort met Rainbow Dash kan doen. Haar favoriete liedje: Time to Be Awesome!

 23. Ik doe graag mee. De liedjes ken ik zelf niet maar dat zal vast niet lang duren als wij deze mogen winnen. Bij de kids is de Engelse uitspraak altijd zo schattig. Overtuigd van dat ze het goed hebben en een heel ander woord zingen.

 24. Alle twee mijn meiden zouden hier heel blij mee zijn. Ik ken zelf geen een liedje maar zij zullen zeker een en ander veel te hard gaan zingen.

 25. Hoi hoi,

  Ik ben eens gekeken welke liedjes ze zingt. Helaas staan er maar 2 in de beschrijving. Maar dan denk ik toch dat t #TIME #TO #BE #AWESOME zal zijn. Als ik een liedje moest kiezen voor mezelf zou dat Heaven van Live zijn. En als mijn kleindochter moest kiezdn werd het, rose tattoo van de Dropkick Murphys ze is net 4 😉. Ik wist niet zo goed wat er bedoeld werd met meezingen met welk liefd dus doe ik het even zo. Wat is t toch een leukerd deze pony met microfoon!

  Groetjes Claudia!

 26. Geen idee welk liedje mijn dochter het leukst vind om mee te zingen, haar kennende zingen we ze in no time allemaal mee dus ik doe mee 🙂

 27. Wat gaaf zeg. Onze elise is k3 fan dus zal het nieuwe nummer van k3 zingen: Luka Luna! En verder vind ze het nummer Never Let You Walk Alone (?) van Michael Schulte echt prachtig.

 28. Ik hoop dat mijn dochter “Je moet gewoon stoer zijn” mee zingt, zodat ze misschien over haar angst voor het donker heen komt 🙂

 29. Wat een leuke winactie ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochtertje Zeineb van 4 zij zingt de hele dag de sharksong van YouTube soms om gek van te worden na de miljoenste keer ik zing soms mee wat ik krijg het dan niet meer uit mijn kop haha maar mijn lievelings liedje is Say somthing van Cristina agelira en nog iemand

 30. Zingen, dansen en My Little Pony daar is mijn dochter dol op dus deze zingende Rainbow Dash, daar zou ze heel blij mee zijn.

  Op dit moment zingen wij heel graag “chocola” van de Club van Sinterklaas.

 31. Onze Emma is meer dan gek op My Little Pony’s, ik zie de pretoogjes al als ik deze zou winnen. U kunt het zich niet voorstellen hoe gelukkig zij zou zijn met de Rainbow Dash. Ik ben er zeker van dat ze denkt dat die echt is en kan zingen.

 32. OMG dit is een fantastisch cadeau voor mijn zingende nachttegaaltje. Dan kan ze samen met Rainbow Dash doen wat ze leuk vind. Liedjes zingen. Doe dus graag voor haar mee

 33. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lisa.
  Welk liedje? ik heb echt helemaal geen idee, ik ken de liedjes zelf niet, en ben zelf ook zeker geen zangtalent, dat laat ik aan Lisa over 🙂

 34. Het is toch geweldig leuk om te zien hoeveel plezier en pret ze samen zullen hebben bij het zingen van het mooiste lied en ook met de coole uitspraken. Nu is het volop aan zingen van alle mooie Sinterklaasliedjes die ze maar kent. Rainbow Dash zou zeker super goed in de smaak vallen bij mijn kleinkind, en ik doe er dan ook super graag voor mee!!

 35. Mijn dochter zingt het liefste de hele dag,
  dus ik hoop dat zijn deze geweldige pony winnen mag.
  Guus meeuwis is haar favoriet zanger op dit moment,
  maar ik weet niet of deze little pony al zijn liedjes kent;-)

 36. Mijn dochtertjes en ik zingen en dansen altijd na het avondeten en momenteel zingen we na het kijken van de film het nummer van Vajén en Rein met Heart beat uit volle borst.

 37. Mijn dochters doen nog net geen wedtrijdje wie het hardste kan meezingen met friendship is magic haha dus ze gaan dit helemaal te gek vinden

 38. Woooooowwww gaaaaffff !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn dochters 🙂 Ik denk dat hun de ‘pieten sinterklaas move’ zouden zingen aangezien ze deze echt de hele dag door zingen 😉 Ik denk dat die sinterklaas gekte hier nog wel een paar maanden in hun hoofdje blijft hangen hahahah . Ik zou zelf (vooral als ik alleen ben zingen want ik kan het de rest niet aan doen om mee te moeten luisteren) een mooi kerstnummertje erin zingen. All i want for Christmas is you blijft zoooooo mooi

 39. Super leuk voor mijn meiden!!! Weet zeker dat ze deze onwijs gaaf zullen vinden. Waarschijnlijk zullen ze mij vragen om nummers van Olaf mee te zingen uit Frozen.

 40. Super leuk!
  You are my sunshine is momenteel het favoriete liedje van mijn jongste dochter, wanneer ik haar naar bed breng. Rainbow Dash is haar favoriete pony 🙂 en ze houdt erg van zingen, dus ik denk dat ze hier ontzettend blij mee zou zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.