Haal de zon in huis met je eigen Glas-in-lood tekening

Haal de zon in huis met je eigen Glas-in-lood tekening

Het lijkt wel of de regen een abonnement heeft op de woensdagmiddag! Gelukkig maar dat ik een aantal nieuwe knutsel pakketten van Tiger Tribe heb liggen om de woensdagmiddag gezellig binnen door te brengen. Net als vorige week heb ik ook een extra setje gekregen om te verloten!

Na de heerlijke warme, maar ook vooral droge zomer, is het voor de meiden wel weer even wennen om de hele middag binnen te moeten spelen ivm de regen. Zeker de woensdagmiddag kan dan heel lang zijn. Wel zijn dit de middagen om de knutselspullen weer te voorschijn te halen. Vorige week was dat het Shrinkies -Krimpie-Dimpie pakket (meedoen met de winactie kan alleen vandaag nog) en vandaag hebben we een Stained Glass Set van Tiger Tribe. Hiermee maak je je eigen Glas-in-lood tekeningen. 

De inhoud

Het pakket zit weer een mooi doosje verpakt, zoals we die ook kennen van Tiger Tribes coloringsets. Als je het doosje opent vind je aan de ene kant de tekenvellen en aan de andere kant een handig afsluitbaar doosje met de 10 viltstiften. Dit maakt het pakketje compleet en ook handig om mee te nemen voor onderweg, in de auto of het restaurant. Er zijn 2 verschillende varianten te verkrijgen, de ShineShine Hits en de Sunbeam Dreams.

Glas-in-Lood

Op de doosjes staat dat de kleurplaten eigenlijk voor 5+ zijn, maar iedereen die kan kleuren, kan mee doen. De velletjes zijn van een soort transparant materiaal en met zwarte lijntjes opgedeeld in vakjes. Door de vakjes in te kleuren met de viltstiften – kunnen ook andere zijn dan die zijn meegeleverd – krijg je een mooi glas-in-lood effect als je de tekeningen na afloop op het raam plakt. De tekeningen zijn dus wel voor gedrukt, maar in de kleurstelling kun je al je creativiteit kwijt.  

Wat vonden wij ervan?

Met 2 meiden in huis, die gek zij op kleuren, is dit een geweldig setje. Ze zijn meteen voortvarend aan de slag gegaan en al snel hing de eerste tekening aan voor het raam. Het setje is lekker compleet en het mooie doosje sluit goed. Ideaal dus voor onderweg. Zelf zou ik er nog een rolletje tape in het doosje doen, zodat de tekeningen ook meteen op het (auto)raam geplakt kunnen worden. Op een regenachtige dag als vandaag is het een eigen Glas-in-lood tekening de manier om toch een beetje vrolijkheid in huis te halen via het raam.

Dit setje is ook een leuk om cadeau te doen en verkrijgbaar bij onder andere Bol.com voor €14,50.

Winactie Stained Glass Set – Tiger Tribe is gesloten

De winnaar is 

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking
Spread the love

35 thoughts on “Haal de zon in huis met je eigen Glas-in-lood tekening

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: