Tijdens de vakantie vind ik het heerlijk om met een puzzelboekje aan het zwembad te zitten. Ook als je moet wachten op het vliegveld, op de boot of tijdens de autorit, is puzzelen een fijn tijdverdrijf. Dat heb ik altijd al gevonden, ook toen ik jonger was. Van mijn opa en oma kreeg ik vaak een Denksportboekje met de minste sterren. Maar toch zaten daar altijd nog wel lastige puzzels tussen. Nu is er de Varia Start 1-2, voor de beginnende puzzelaar. Ik mag voor deze vakantie 5 boekjes verloten.

Sinds ik jong was, heeft Denksport zijn collectie puzzelboekjes flink uitgebreid. Zo zijn mijn meiden al jong aan het puzzelen geslagen door de leuke Denksport Junior uitgaven. Nu begint mijn oudste dochter steeds vaker ook de puzzels in tijdschriften en kranten te maken. Vaak nog wel een beetje lastig voor haar en ze weet ook niet precies hoe alle puzzels precies werken. Voor haar is de Varia 1-2 een leuke opstap.

Denksport Varia Start 1-2

De nieuwe Varia 1-2 boekjes zijn een goed begin voor iedereen die het puzzelen onder de knie wil krijgen. Dit puzzelboek neemt je mee in de beginselen van puzzelen. Zo kan je simpel leren hoe je een kruiswoord, filippine of Zweedse puzzel moet oplossen! De puzzels in dit boekje zijn allemaal op een lekker instapniveau. Daarmee zijn ze ook niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen die uit het Denksport Junior assortiment gegroeid zijn (11/12 jaar +). Zij kunnen hier een uitstekende start maken naar het volgende niveau puzzelen!

Nu te koop

De Varia 1-2* start is los te koop voor €2,95 in de winkels en online. Tevens is het mogelijk om op de Varia 1-2* start een abonnement te nemen. Dan ontvang je hem 13x per jaar (elke 4 weken) gewoon thuis op de mat voor €28,75 (1e jaar doorlopend abonnement)! Afsluiten kan via de site.   

Winactie

Winactie Denksport Varia Start 1-2 is gesloten

Naast een boekje voor mijn dochter, heb ik nog 5 exemplaren ontvangen om te verloten op mijn blog. Heb jij ook een beginnende puzzelaar in huis, doe dan mee en maak kans.

De winaars zijn

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

36 reacties op Review| Denksport voor beginners – Varia Start 1-2

  • Ik puzzel veel met mijn zoontje van 11, dit boekje is denk perfect voor hem ook. Wij vinden Zweedse puzzels het leukste.

 1. De oudste dochter begint steeds vaker puzzeltjes op te lossen en met de woorden die ze niet weet gaat ze naar oma om die het af maakt. Alletwee weten ze niet alle woorden maar samen komen ze een heel eind. Leuk om ze te verrassen

 2. Ik hou van afwisseling en daarom varia. Maar Sudoku en Zweedse puzzels zijn zeker een van mijn favorieten. Ik doe graag mee voor mijn zoontje die op vakantie net als wij wil puzzelen. Met dit boekje kan hij de beginselen mooi leren (evt. met wat hulp). Hij houdt van uitdaging dus dat komt vast goed.

 3. Sudoku is bij mij favoriet. Die maak ik het liefste!
  Maar andere puzzels vind ik ook leuk om te doen.
  IK volg op Bloglovin en doe graag mee voor Denksport Junior.

 4. ik hou van kleins af aan al van puzzelen, het liefst maak ik cryptogrammen. mijn kinderen zijn er ook mee besmet, de oudste houdt van kruiswoordraadsels en de jongste is een kei in sudoku

 5. Oh dat is echt iets voor dochter Elisa (bijna 11)! Ze is de junior puzzelboekjes wel een beetje ontgroeid en eigenlijk toe aan het ‘echte werk’. Ik doe graag doorlopers, maar ook een sudoku op zijn tijd!😉

 6. Ik maak graag zweedse puzzels en sudoku’s. Voor mijn dochter zijn de doorlopers erg leerzaam. Zo’n varia boekje is dus ideaal!

 7. Ik doe graag sudoku puzzels, de jongens willen daar dan mee helpen maar degene die ik doe zijn te moeilijk voor ze en dan haken ze af. Een eigen puzzelboekje zouden ze erg leuk vinden 😀 Xander houdt van sudoku en Timo van woordzoekers.

 8. Ik doe graag mee voor mijn zoon Jack die echt helemaal dol op puzzels is. Ik hou het meest van cryptogrammen. Maar hij houdt op het moment het meeste van sudoku’s – ze liggen op z’n nachtkastje zodat hij meteen kan beginnen als hij z’n ogen open doet 😉

 9. Ik puzzel veel met mijn zoontje van 11, dit boekje is denk perfect voor hem ook. Wij vinden Zweedse puzzels het leukste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.