Eén van de spelletjes die dit jaar genomineerd is voor de verkiezing van het jaar is Bob Bilnaad. Wij mochten het spel al eens uitproberen op het hoofdkantoor van Hasbro en het viel bij de dames meteen in de smaak. Wie laat de broek van Bob Bilnaad zakken en wordt natgesproeid door het kraantje? Lachen, gieren, brullen dus! Lees waarom de jury dit spel nomineerde en doe mee aan de verkiezing en de winactie om kans te maken op dit spel.

Bob Bilnaad

Nadat de meiden het spel hadden gezien op het Hasbro-event en bij de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar, stond hij al snel op hun verjaardagsverlanglijstje. De spelletjes Soggy Doggy en WC Pret van 2 jaar terug worden nog steeds vaak gespeeld en zorgen voor veel pret. De spanning van wie er nat wordt, zorg voor voor veel lol. Bij Bob Bilnaad is dat dan ook niet anders.

Het spel

Het spelletje is vrij simpel. Bob, de loodgieter, repareert een verstopping onder de gootsteen. Maar pas op, als zijn broek afzakt, wordt iedereen natgesproeid! In het spel Bob Bilnaad kies je om de beurt een gereedschap en maak je het vast aan zijn riem. Wees voorzichtig! Als zijn broek afzakt tijdens jouw beurt, zal er water sproeien en lig je eruit. De speler die erin slaagt om zijn broek niet af te laten zakken, wint!

Speelgoed van het Jaar verkiezing 4-5 jaar

Het spel Bob Bilnaad is dit jaar genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar in de catagorie 4-5 jaar. De jury nomineerde het spel omdat het al goed zelf te spelen is op jonge leeftijd met vriendjes en vriendinnetjes, maar ook met het hele gezin. Het zorgt voor gezamenlijk vermaak en positieve verbinding. Kinderen leren op jonge leeftijd omgaan met de spanning van het wel of niet nat worden.

Klik hier als je ook wilt stemmen op het Speelgoed van het Jaar. Dit kan t/m 3 november. Door te stemmen kun je ook kans maken op het genomineerd speelgoed! De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar van de Stem en Win wedstrijd.

Lees meer over de ander genomineerde voor de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar 2019:
VTech Codi, Mijn Robodino – categorie 0-3 jaar
Tropical Zoo van Totum – categorie 4-5 jaar
Bob Bilnaad – categorie 4-5 jaar
BlazeLets Style Studio – categorie 6-7 jaar
#SNAPSTAR – categorie 6-7 jaar
SmartGames Colour Catch – categorie 6-7 jaar
NERF Fortnite AR-L Blaster – categorie 8-9 jaar
Leipe Lama’s – categarie 12-17 jaar

Wat vinden wij er van?

Zoals verwacht viel dit spel zeer in de smaak. Zodra er vriendjes of vriendinnetjes over de vloer komen, wordt het spel meteen uit de kast gehaald en gevuld met water. Het liefste heb ik dat ze ermee buitenspelen, wat het water spuit echt alle kanten op. Maar bij slecht weer mogen ze het ook wel binnen spelen, maar dan op een tafelkleed en met een handdoek ernaast. Het zorg voor veel hilariteit, zowel de onderbroek van Bob met hartjes als zijn bouwvakkersdecolleté. Voor hen kan het natuurlijk niet nat genoeg.

Bij het openen van de doos, hebben de kinderen even de hulp nodig van de ouders om het in elkaar te zetten. Helaas past het spel daarna ook niet meer in de doos. Maar door de vierkante vorm neemt het ook niet heel veel plek in in de kast. Al het gereedschap kan goed opgeborgen worden in het rode vakje ernaast. Helaas zonder deksel, dus wel even zorgen dat je niets kwijtraakt.

Winactie Bob Bilnaad is gesloten

Denk je dat dit spel ook bij jouw kinderen in de smaak zal vallen? Vergeet dan niet om mee te stemmen op de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar en mee te doen aan deze winactie. Ik mag namelijk een exemplaar verloten. De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties op Mama’s Liefste:

Spread the love

84 Comments on Bob Bilnaad genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar 4-5 jaar

 1. Deze papa doet graag mee! Ik vind het heerlijk om spelletjes te spelen met mijn zoontjes! Volgens mij is dit spel echt lachen, gieren en brullen voor mijn 2 mannetjes dus ik zit te duimen!

 2. De naam alleen al is leuk 😉 Mijn kinderen zullen dit hartstikke leuk vinden, nat worden vinden ze helemaal niet vervelend. Of misschien in dit geval toch wel. Er zal in ieder geval veel gelachen gaan worden met dit spel. Ik doe graag mee alvast voor Sinterklaas.

 3. Superleuk!!
  Ik doe mee voor ons allemaal natuurlijk maar vooral voor mijn zoontje Daan! Een echte klusser die dit spel natuurlijk hilarisch vind!
  Duimen dus!!

 4. Deze lijkt me geweldig om te spelen met onze dochter en man en de nichtjes. Dat zorgt voor plezier 🙂 en we zijn gek op spelletjes

 5. Wat een leuk spel. Mijn oudste zoon word binnenkort 4 jaar en ik denk dat hij dit spel geweldig zal vinden.

  Ik doe graag mee 🍀

 6. Dat wordt hopelijk straks gieren van het lachen bij ons in huis, als ik dit spel ga spelen met mijn kleinkinderen.
  Ik heb gestemd op Het Speelgoed van het jaar , volg op Bloglovin en loot graag mee.

 7. Wat een grappig spel! Ik zou dit spel heel graag willen spelen met mijn nichtje en neefje. Ze hebben de leeftijd dat de bil van bob echt alleen al om te gieren is 🙂 Heerlijk. Dus ik doe als tante voor mijn lieve schatten mee, duimen maar dat we binnenkort met elkaar kunnen lachen en genieten van Bob Bilnaad ;D

 8. Dit lijkt mij echt een super leuk spel om te gaan spelen. Ik zou het met mijn kleinzoon, samen met opa willen gaan spelen, wat zullen wij er veel lol en plezier mee gaan beleven!

 9. Hihi, wat een leuk spel! En met papa die loodgieter is, is het spel nog leuker om te spelen voor ons zoontje 😀 Ik doe dus heel graag mee!

 10. Ik zou dit spel graag met mijn zoontje willen doen. Hij is gek op spelletjes spelen en ik weet zeker dat hij deze hilarisch zal vinden!

 11. Hahahaha, wat een grappig spel! Mijn dochter (bijna 5) heeft nog moeite met spelletjes en dan met name de regeltjes, maar dit is zo simpel dat het wel moet lukken. Ook is het spel zelf gewoon enorm grappig wat haar zal helpen geconcentreerd te blijven.

 12. Wat een leuk spel! Ik maak graag kans voor mijn neefje.
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) | Instagram (liekevv24)| Twitter (_liekeee) | Bloglovin/liekevanveen8

 13. Ik ken het spel niet maar ik zou het net milan onze oudste spelen en zijn oudste neefje die vinden dit denk ik hilarische. En ik zelf ook denk ik.

 14. Wat leuk! Mijn dochters zijn net iets ouder dan de doelgroep, maar ik denk dat ze dit heel graag willen spelen als hun neefje en nichtje hier weer eens logeren!

 15. Met mijn zoon van 4 jaar, hij wil altijd zo graag een spelletje doen, maar veel spelletjes kan hij nog niet. Dit spelletje wel! Leuke winactie!

 16. Ik doe graag mee voor mijn vriend Bob (geen grap) en zijn kinderen (4 en 6 jaar). Het zou toch hilarisch zijn als we dit konden winnen!!!

 17. Ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochter die in december 4 wordt. Ik weet zelf dat ze dit spel met opa Gerrit wil spelen en hopelijk wordt opa dan nat natuurlijk

 18. Voor mijn zoontje, 4 jaar. Hij vindt leuk alle spelletjes. Hij speelt met memory, domino of andere speel met mee of oma. Hij wil graag spellen met hij vriend (ook 4 jaar) en leren hem hoe hij moet spellen in deze spelletjes.

 19. Onze jongste dochter zou dit spel super leuk vinden, helemaal omdat het over billen gaat, ik hoor haar nu al giegelen. Trouwens onze oudste van 8 zou ook echt gaan meespelen hoor

 20. De handdoek leg ik alvast klaar hoor. Want hoe leuk is dat, alles natmaken? Super gezellig, volgens mij wordt dit een dolle boel. Daarom maken we heel graag kans!

 21. Ik zou dit spelletje aan mijn schoonvader geven, om te spelen met mijn zoontje. Mijn schoonvader is een gepensioneerde loodgieter die model had kunnen staan voor Bob Bilnaad: altijd een broek op half zeven en regelmatig mogen wij genieten van zijn… ahum…reetspleet. Zijn gierkier dus.

 22. Dit spel willen we graag spelen met het gezin. Regelmatig komt er hier een spel op tafel, en dit spel zou een fantastische aanvulling zijn, aangezien het helemaal bij de belevingswereld van onze zoon en dochter past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.