Afgelopen zomer verscheen er een heel leuke film in de bioscoop; The Ugly Dolls. Een film over een stel imperfecte poppen die ook graag geknuffeld willen worden door het perfecte kind in de Grote Wereld. Samen gaan ze daarvoor op een spannend avontuur. Deze film was zeker de knuffeligste film van het afgelopen jaar. Benieuwd? Dat komt goed uit, want volgende week verschijnt deze film op DVD en VOD. Echt een film voor een donkere, koude winterdag. Doe mee met de winactie en maak kans op een DVD.

Het verhaal

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 87 min.
Kijkwijzer: alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands
Ned Stemmencast: Jamai Loman (Lou), Vajèn van den Bosch (Moxy), Défano Holwijn (Ugly Dogg)
Regisseur: Kelly Asbury

De originele stemmencast bestaat uit namen als Kelly Clarkson, Nick Jonas, Janelle Monáe, Blake Shelton, Pitbull, Wanda Sykes, Emma Roberts, Gabriel Iglesias en Wang Leehom.

Winactie 2x DVD Ugly Dolls is gesloten

De film Ugly Dolls zal vanaf 2 december al te zien bij Pathé Thuis en vanaf 4 december verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray bij oa Bol.com

De winnaars zijn:

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

54 reacties op Ugly Dolls nu ook op DVD, Blu-Ray en VOD

 1. Ik doe heel graag weer mee voor mijn zoontje Daley. Daley knuffeld het liefste met zijn mama 🤗 en daar geniet mama elke dag van!
  Een foto op fb geplaatst en getagged 👍

 2. Het lijkt ons een erg leuke film, doe er graag voor mee. Ik knuffel graag met mijn lieverd van een kleinzoon, altijd fijn om dat mannetje te zien!!

 3. Het liefste knuffel ik natuurlijk met mijn kleinkinderen, maar Moxy mag daar ook bij zijn. Gezellig met elkaar knuffelen, tóch!
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor deze grappige dvd!

 4. Moxy is zo schattig!!! anders knuffel ik heel graag mijn kleindochters maar mijn zonen geef ik ook graag een knuffel, zelfs al zijn ze volwassen 🙂

 5. Leuk. Lekker ern filmpje kijken met de kids op mijn werk op de bso.
  Maar knuffelen doe ik het liefst net mijn kleine neefje van 15 mnd.

 6. Ok kan mijn kleindochters wel de hele dag knuffelen. Msg ook 3 dagen oppassen, dus heerlijk veel knuffel. Win daarom ook graag deze dvd voor de meiden. Kunnen we hem gezellig samen kijken.

 7. ik knuffel natuurlijk het liefste met mijn man en kinderen, maar ik denk dat mijn kinderen binnenkort heel graag en veel in disneyland parijs knuffelen met alle karakters daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.