Ik heb weer een leuke filmtip voor je! De feelgoodfilm Poms komt namelijk op 11 december uit op DVD en is vanaf 8 december al te zien On Demand. Het is een heerlijke film om lekker op de bank onder een dekentje te kijken. Alleen of gezellig met je vriendinnen. We kunnen in deze drukke dagen namelijk allemaal wel een avondje ontspanning gebruiken. Mee eens? Doe dan mee met de winactie, want ik mag 2x de DVD weggeven.

POMS

Het verhaal

Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleadingclub op te richten voor vrouwen boven de 60…

Genre: komedie
Lengte: 91 min
Kijkwijzer: 6+, grof taalgebruik
Gesproken taal: Engels
Cast: Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier, Celia Weston, Rhea Perlman
Regisseur: Zara Hayes

Poms is vanaf 8 december te zien On Demand oa bij Pathé Thuis en vanaf 11 december 2019 te koop op DVD

Winactie 2x DVD Poms is gesloten

De winnaars zijn:

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Poms

Spread the love

45 reacties op De feelgoodfilm Poms binnenkort op DVD en VOD

 1. Ik waag graag een kansje voor deze leuke dvd die ik graag met mijn vriendin wil bekijken. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

 2. Super leuk als ik deze prachtige DVD lekker thuis knus op de bank met mijn partner zou kunnen gaan bekijken. Hier waag ik dan ook graag mijn kansje voor.

 3. Dat wordt dus een avondje lachen gieren brullen op de bank samen met mijn man en met wie deze dvd nog meer willen zien.
  Iedereen is welkom!
  Wordt een hilarisch filmavondje dat weet ik zeker.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

 4. Dit lijkt mij echt een geweldige mooie hilarische leuke film, waar we zeker veel om moeten lachen ,gieren en brullen. Ik zou hem gaan kijken met ons gezin, een leuke film om er heerlijk samen van te genieten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.