Zeeman Regenboog Shop Challenge

Zeeman Regenboog Shop Challenge

De zon schijnt en de winterjassen kunnen weer de kast in. Ook alle truien en shirts met lange mouwen. Genoeg reden dus om te gaan shoppen voor een nieuwe lente/spring garderobe. Recent had ik op een persdag al de nieuwe collectie van Zeeman gezien. Deze zit vol met regenbogen en vrolijke kleuren. Zodra de kleding in de winkels hing, gingen de meiden en ik kijken en maakten wij er een shopchallenge van! Benieuwd wat ze kochten, kijk dan snel mee.

In navolging van de verschillende challenges die de meiden op YouTube voorbij hebben zien komen, wilden zij er ook graag eentje doen. Met allebei €10 op zak mochten ze naar de Zeeman om voor elkaar een outfit uit te zoeken uit de nieuwe collectie. Al snel bleek dat er teveel was om uit te kiezen.

Zeeman Outfit #1 voor Kleine Zus

Voor Kleine Zus waren er verschillende leuke T-shirts om uit te kiezen, een aantal shorts, rokjes en jurken. Grote Zus koos uiteindelijk voor een wit shirt met verschillende leuke patch erop, zoals regenbogen, flamingo’s en natuurlijk een eenhoorn. Daarbij vond ze een paarse tutu-rok. Samen was dit €8. Ze deed er nog een felroze cape bij en toen was de €10 van haar Zeeman Challenge op.

Al snel bleek dat een Zeemanoutfit voor Grote Zus in de maten >134 wat lastiger was voor €10. We veranderden de regels een beetje en zo mocht ze nog voor €5 extra wat erbij uitzoeken. Dat werden een schattige eenhoornketting, een haarspeld en een portemonnee.

  • Shirt €3,99
  • Rok €4,99
  • Pet €1,99
  • Ketting Eenhoorn €0,99
  • Haarspeld Flamingo €0,99
  • Portemonnee Flamingo €1,99

Zeeman Outfit #2 Grote Zus

Omdat de optelsom voor Kleine Zus wat lastiger was, hielp ik haar een klein beetje. Als snel vonden wij in de Zeeman een geweldig glittervestje met een regenboogrits. Daarvan wist ze zeker dat haar zus die heel mooi zou vinden. Maar omdat deze al meteen €8,99 was, bleef er weinig over voor een shirt of broek. Een broek ging al helemaal niet lukken. We hadden een heel leuke gezien, maar in de maat van Grote Zus was die al meteen €10. We veranderden de regels dus een klein beetje en besloten naar een outfit van €15 te gaan zoeken.

We vonden zo nog een mooi shirt en ook wat accessoires erbij. Ook zo kwamen we mooi aan een totaal van €15 voor haar Zeeman Challenge.

  • Vest met regenboogrits €8,99
  • Cotton Candy Shirt €3,99
  • Ketting €0,99
  • Armband €0,99

Zeeman Outfit #3 Grote Zus

Omdat Kleine Zus en ik er wat er langer over deden, was Grote Zus de challenge met haar zelf aangegaan. Ze had namelijk een jeansbroekpak zien hangen van €9,99 dat ze heel graag wilde hebben. Ook had ze gezien dat er nu een aanbieding bij de Zeeman was met shirts met grappige teksten; 3 voor €5. Zo had ze ook voor zichzelf een outfit gevonden voor €15.

Lees ook: DIY Regenboog Kwarktaart, makkelijk en snel

Eindresultaat

Uiteindelijk koos ze dan ook voor haar eigen gekozen outfit en ging Kleine Zus met het shirt en rokje naar huis. De sieraden liet ze ook achter en koos liever voor een setje schattige oorbellen voor €1,49. De Challenge voor €10 was bij haar dus gelukt en Grote Zus zat er iets overheen, maar rekende het zo dat ze maar €1,67 er overheen gegaan was, want ze kon toch niet 3 shirts tegelijkertijd aan doen 😉

Gratis Stoepkrijt bij besteding van €15

Bij de kassa zagen we dat we een gratis pakje stoepkrijt kregen als we voor €15 iets kochten. Omdat Grote Zus daar wel aan zat en Kleine Zus net niet, mocht zij toch nog iets uitzoeken. Het werd een paar witte sportsokken met een regenboograndje voor €2,99 en nog een setje oorbellen. Deze wilde ze wel heel lief delen met haar zus.

Zo ging iedereen weer blij naar huis, met een nieuw outfit en een doosje stoepkrijt. Laat het nu maar snel mooi weer worden, voor deze nieuwe lente-outfits en om lekker naar buiten te gaan. Op de site van de Zeeman staan ook allemaal leuke tips voor wat je allemaal met het stoepkrijt buiten kunt doen.

Spread the love

One thought on “Zeeman Regenboog Shop Challenge

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: