Wie kent het speelgoedmerk Ravensburger niet? Maar wist je ook dat ze naast hun spelletjes en bekende puzzels ook leuke creatieve setjes hebben? Hun nieuwste pakket is de BraZeLets Style Studio, een complete set om zelf op magische wijze armandjes te maken met poeder en water. Dit pakket is dit jaar ook genomineerd voor de Verkiezing van het Speelgoed van het jaar, in de categorie 6-7 jaar. Naast dat wij een pakket kregen om uit te proberen, mag ik er ook eentje weggeven.

BlazeLets Style Studio

Welk meisje is niet gek op armbandjes? Nog leuker is het om ze zelf te maken! Voor jezelf of als cadeautje voor je vriendinnen. Met BlaZeLets – Style Studio van Ravensburger kun je zelf armbandjes maken met magisch poeder én water! Heel simpel, superleuk en met de bijgeleverde glitters geef je er ook nog eens een mooie sparkle aan.

Hoe werkt de BlaZeLets Style Studio?

In het doos vind je een mooie koffer met daarin alles wat je nodig hebt om zelf armbandjes te maken. Van de bandjes, sluitingen tot verschillende kleuren poeder en de mal. Alleen het onderste deel van de koffer vullen met water en je kunt aan de slag.

BlazeLets Style Studio

Neem één van de elastische koordjes uit de koffer en plaats deze in de sleuf van de mal. Kies daarna het zakje met je favoriete kleur poeder en doe deze in de strooibeker. Je kunt voor je armbandje kiezen voor één kleur, maar ook voor meerdere kleurtjes. Nadat het magische poeder in de mal zit, sluit je deze en dompel je hem in het water voor twee minuten. Daarna laat je de armband in de mal een tijdje drogen. Tot slot maak je de sluitingen vast aan je bandjes, door de uiteinden van de elastische draad door de kleine gaatjes van de sluitingen te schuiven.

Tip! In het koffertje zitten ook satijnen bandjes, die je met knutsellijm op de binnenkant van je armband plakt voor een nog beter draagcomfort.

Speelgoed van het jaar

De jury heeft ervoor gekozen om BlazeLets Style Studio te nomineren omdat dit eindelijk weer eens een andere techniek is om armbandjes te maken. Het is fijn materiaal om mee te werken en je kunt zelf allerlei versieringen bedenken. De Blazelets stimuleren op een makkelijke manier de creativiteit en fijne motoriek. Voor jongere kinderen is het handig als een ouder ze een eerste keer helpt, zodat het een leuke, geslaagde ervaring wordt.

Klik hier als je ook wilt stemmen op het Speelgoed van het Jaar. Dit kan t/m 3 november. Door te stemmen kun je ook kans maken op het genomineerd speelgoed! De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar van de Stem en Win wedstrijd.

Lees meer over de ander genomineerde voor de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar 2019:
VTech Codi, Mijn Robodino – categorie 0-3 jaar
Tropical Zoo van Totum – categorie 4-5 jaar
Bob Bilnaad – categorie 4-5 jaar
BlazeLets Style Studio – categorie 6-7 jaar
#SNAPSTAR – categorie 6-7 jaar
SmartGames Colour Catch – categorie 6-7 jaar
NERF Fortnite AR-L Blaster – categorie 8-9 jaar
Leipe Lama’s – categarie 12-17 jaar

Wat vonden wij van de BlazeLets Style Studio?

Wat meteen opvalt is dat alles mooi bij elkaar in een koffertje zit. Het is ook een compleet setje en je hoeft alleen maar water toe te voegen. Dit maakt dat je meteen aan de slag kunt gaan. Mijn dochter en haar vriendinnetje hadden wel wat hulp nodig om alles klaar te leggen. Het maken van de armbandjes ging daarna wel vlug. Maar het drogen duurde wel wat langer dan gedacht. Uiteindelijk hebben we ze tot de volgende ochtend laten drogen, voordat we de sluitingen er aan vast knoopten.

Winactie BlazeLets Style Studio is gesloten

De winnaar is:

BlazeLets Style Studio
 • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

51 reacties op BlazeLets Style Studio – genomineerd Speelgoed van het jaar categorie 6-7 jaar

 1. Dat ziet er mooi uit, doe graag mee voor mijn dochter. Ik zou een armbandje maken voor mijn oma die dit jaar een paar vervelende gebeurtenissen heeft meegemaakt.

 2. Ooh deze is echt zo leuk , mijn dame Sharona is graag creatief bezig, en zou dit echt te gek vinden, mama gaat een kansje wagen en mee duimen

 3. Ooohh gaaf! Mijn dochtertjes zullen dit te gek vinden. Vooral de oudste is echt een meisjesmeisje. Dus gek op lekker tutten. Armbandjes maken zal ze geweldig vinden. Ik doe graag mee.

 4. Mijn dochter zou dit geweldig vinden en zou meteen aan de slag gaan met armbandjes maken voor haar broers en zichzelf. Met een beetje geluk krijg ik er ook eentje. Ik maak graag kans.

  • Ik zou samen met mijn dochtertje Lisa een armbandje voor haar maken. Deze set had ze ook al op haar verlanglijstje gezet, zal ze zeker blij mee zijn!

 5. Wat leuk voor mijn dochter
  ze is vandaag 6 Geworden
  Is gek op knutselen
  Ze wil graag een armbandje maken
  Voor haar bonus tante om dat dieren baby kitten heeft

 6. Kleindochter is gek op eigen juweeltjes maken , deze armbandjes zijn wel heel speciaal , en zo een mooie verrassing zijn, ga kansje wagen en meeduimen om haar ermee te kunnen verrassen

 7. Dit zal mujn dochter Evie geweldig vinden. Ze is dol op knutselen. Hoe leuk om dan ook echt iets te maken wat je kan gebruiken.

 8. Dit lijkt me een leuk cadeau voor mijn nichtje! Hopelijk maakt ze dan ook zo’n leuk armbandje voor mij als bedankje 😉

 9. Heel leuk ! Hij staat op mijn dochter haar verlanglijstje dus ik doe graag mee en zou dan samen met haar een armbandje maken

 10. Ik doe heel graag mee voor mijn kleindochter die van knutselen houdt. Armbandjes maken vindt ze vast ook erg leuk en ik hoop dat ze er eentje voor mij maakt
  Zelf ga ik dan zeker één voor haar maken.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee.

 11. Reactie van mijn dochter Nena: ik zou een armbandje maken voor mijn beste vriendinnetje Roos. Helaas zit Roos niet meer bij mij in de klas en ik mis haar. Daarom wil ik een armbandje maken voor haar, zodat ze me niet hoeft te missen.

 12. Ik doe graag mee voor mijn dochter Aimy en zou dan ook voor haar een armbandje maken, aangezien ik van haar ook regelmatig zelfgemaakte armbandjes krijg. 🙂

 13. Deze leuke Blazelets zou ik graag aan mijn 2 meisjes 4 – 7 jr, willen geven,
  Dan kunnen we ons mooi op de armbanden en glitters uitleven,
  Hier zullen we dan de komende wintertijd heel veel plezier aan beleven,
  En zullen we aan hun vriendinnen, als verrassing eentje weggeven

 14. Mijn oudste dochter zou er 1 maken voor haar BFF. Ze heeft net een armbandje van haar gekregen, dus dit zou een hele leuke zijn om terug te geven <3

 15. Klinkt als superleuk speelgoed! Ik zou graag een armbandje maken voor onze jongste dochter Hannah, die is dól op sieraden!😉

 16. Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. De oudste is 6 en wil ook graag voor haar jongere zusje een armbandje maken ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.