Wie is de Mol

TAG | Wie is de Mol

Met veel plezier kijk ik elk seizoen weer uit naar de Wie is de Mol! Dit jaar is het alweer het 17e seizoen. Elke zaterdag zit ik klaar voor de buis op zoek naar hints wie dit seizoen de mol zal zijn. Een mollenboekje vul ik niet in, maar het is wel het gesprek op werk bij de koffie automaat en houden we een poule bij. In deze TAG lees je wie ik verdenk dit jaar en wat mijn favourite momenten zijn uit deze serie.

Wie is de Mol

Blijf je thuis voor Wie is de Mol? 

Jazeker als het even kan, maar anders kijk ik de aflevering zo snel mogelijk terug! Ik vind het een heerlijk programma om naar te kijken. Mijn bloed begint al te borrel alleen bij de tune. Ik ken geen TV-spel dat zo goed in elkaar zit. Als je het niet volgt lijkt het allemaal heel ingewikkeld; een is de mol en de andere doen alsof ze de mol zijn, om zichzelf verdacht te maken. Dit zorgt ervoor dat zij de vragen in de test verkeerd beantwoorden en zo naar huis kunnen worden gestuurd. Wie dit het beste kan en zelf wel ontdekt wie de mol is, wint de prijzenpot. De opdrachten die ze elke week moeten doen om dit geld te verdienen, zijn zo spannende. Ik denk dat het zo leuk is, omdat je zelf onderdeel van het team wordt, door mee te kijken wie er een mollen-actie uitvoert. Prima gespreksstof voor bij de koffie-automaat!

Hoe lang kijk je al naar de mol?

Ik weet niet of ik al echt vanaf het allereerste seizoen al kijk, maar zeker al wel toen de kandidaten nog geen BNN’er waren.

Wie is de beste mol aller tijden?

Ik denk dat dat Milouska Meulens is, uit seizoen 6. Ik heb haar namelijk het hele seizoen echt als laatste op mijn verdachtenlijstje gehad. Ik kon me gewoon niet voorstellen dat zij de mol kon zijn. Ik vond haar namelijk steeds zo dom en onnozel. Hahaha die rol had ze dus mooi neergezet Ik viel echt van mijn stoel toen ik hoorde dat zij de mol was.

Afbeeldingsresultaat voor milouska meulens wie is de mol

Wat is de beste mollen-actie ooit?

Dit vind ik een hele moeilijke vraag. Er zijn namelijk zoveel acties al geweest in de afgelopen jaren dat het moeilijk kiezen is. Maar ik denk dat ik toch kies voor Inge Ipenburg. Bij een veiling konden deelnemers bieden op verschillende items. Dit werd betaald uit de pot en deze ging leeg….

Wie is je favourite presentatie?

Ik vond zelf Karel van de Graaf een heerlijke presentator voor Wie is de Mol. Hij was namelijk altijd zelf een beetje mysterieus met zijn hoed. Op zijn gezicht waren nooit emoties af te lezen en hij had altijd een hele serieuze blik. Dit gaf het spel nog een extra spannende sfeer.

Welke opdracht is je bij gebleven?

Dat is toch wel de opdracht waarin de kandidaten van Wie is de Mol 6 de berg op moeten op fietsen. Een loodzware tocht en Frédérique Huydts levert een topprestatie en haalt het maximum bedrag van de opdracht binnen. Zij wint ook uiteindelijk Wie is de mol, maar overlijdt een paar maanden later aan darmkanker.

Welk land vond je de mooiste locatie?

Omdat ik zelf in Australië heb gewoond, heb ik dat erg leuk gevonden om dat te zien. Maar het land dat de meeste indruk op mij heeft gemaakt is toch Argentinië geweest en dan de afleveringen in Buenos Aires. Toen ik 5 jaar later zelf was, herkende ik er heel veel uit de afleveringen van Wie is de Mol.

Wat is je favourite mol-moment?

Daar hoef ik natuurlijk niet lang over na te denken! Dat is de scene waarin Rick van de Westelaken even om de hoek van de badkamer komt kijken 😉

Hou je een mollenboekje bij of heb je aan andere strategie?

Ik heb zelf geen mollenboekje, maar speel wel altijd mee met een poule op werk. Hierbij kunnen we dan elke week aangeven wie er naar huis gaat en wie we verdenken. Degene die de meeste keer het juist heeft geraden, wint de eer. Dit jaar heb ik voor het eerst de poule op de Wie is de Mol app ingevuld en ik doe geloof ik aan 3 verschillende poules mee; eentje op mijn werk, eentje met mijn zus en eentje met een heleboel andere mamabloggers. Om zelf natuurlijk zo goed mogelijk te scoren kijk ik verder naar Mol-talk en lees ik zo af en toe wat forums op het internet. Al moet ik zeggen dat ik daar niet heel veel wijzer van wordt. Er zijn er namelijk zoveel en allemaal hebben ze wel een plausibele verklaring waarom alle kandidaten wel de mol zouden kunnen zijn.

Mol Talk

Zou je zelf mee willen doen?

Het zou me heel erg leuk lijken. Volgens mij leef je gedurende het spel in een hele andere wereld. Ik weet alleen niet of ik er heel erg goed in zou zijn… Op de TV kun je het allemaal toch net wat beter zien wat alle andere kandidaten uitvreten. Ook ben ik eigenlijk beste wel een angsthaas en zou ik de meeste opdrachten helemaal niet eens durven uitvoeren. Misschien is het maar beter dat ik vanaf de bank mee doe.
Waar ik wel een keertje aan mee zou willen doen, is MolTalk. Misschien dat ik dit jaar met mijn collega’s een keertje de uitzending ga bijwonen.

Wie gaat er vanavond naar huis denk je?

Omdat vanavond pas de 2e aflevering te zien zal zijn, is het nog erg moeilijk om te zeggen wie er zal afvallen. Na de eerste aflevering van vorige week moet ik nog erg wennen aan deze nieuwe kandidaten en moet ze echt nog een beetje leren kennen. Ik had vorige week ook echt niet zien aankomen dat Vincent naar huis zou gaan. Helemaal omdat hij in eerste instantie natuurlijk een vrijstelling had gevonden. Maar omdat ik toch iemand moet aanwijzen, denk ik dat het Jochem zal zijn. Hij lijkt me niet de juiste skills te hebben om de mol te zijn of de winnaar

Wie wint er dit jaar Wie is de Mol?

Ik denk dat Diederik de winnaar zal worden. Hij kan goed verbanden leggen en zal ook veel opdrachten goed uitvoeren of juiste daarom de boel naar zijn hand kan zetten. Had je trouwens zijn T-shirt gezin in de eerste aflevering? Het is een verwijzing naar de scheikundige eenheid mol. Iets te opvallend misschien om de zelf de mol te zijn 😉

Wie is de Mol 2017?

De belangrijkste vraag natuurlijk voor de komenden weken; ik Jeroen is de molzet nu mijn geld in op Jeroen. Hij zat de in de helicopter en hielp de kandidaten dus de vrijstellingen vinden. Wel belangrijk voor de opdracht in de bioscoop. Ook stelde bij voor om de andere niet te vertellen over de vrijstellingen, alwetende dat zij er in de bioscoop toch wel achter zouden komen. Dit zaaide natuurlijk voor veel argwaan naar elkaar toe.

Hierbij alvast een vooruitblik naar de aflevering van volgende week. De TAG geef ik door aan Merel van Lotus Writings , Marijke van Mama’s met Thee en Saskia van Saskia’s Wereld. Ik ben heel benieuwd wie zij verdenken!
Mocht je de TAG zelf willen invullen, dan mag dat uiteraard (graag met vermelding van Mama’s Liefste).

Weet jij al wie de mol is?

Spread the love

16 thoughts on “TAG | Wie is de Mol

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.