De Leukste Sinterklaas / Kerst cadeaus – voor mama en papa

Sint-Kerst cadeautjes voor mama en papa

Natuurlijk zijn de meeste pakjes in de zak of onder de boom voor de jongste onder ons, maar een leuke klein pakje voor mama en papa is ook wel leuk. Hierbij een aantal kleine cadeautjes die wij van de Sint kregen en misschien nog er inspiratie kunnen dienen voor dat ene laatste cadeautje voor je lief, (schoon)zus, broer, zwager, opa of oma.

  1. Kneipp Mint Eucalyptus Bad & Douche producten vanaf €5,99  (o.a. bij het Kruidvat). De geur van deze bad en douche lijn is niet heerlijk voor als je verkouden ben, maar voor elke ochtend. De intense geur van Mint Eucalyptus prikken al je zintuigen en zijn een garantie voor een wakker-wordt-momentje, voor die alweer veel te vroege ochtend. Een succes voor mannen en vrouwen.
  2. USB oplaadkabel €4,50 (HEMA) We hebben altijd een chronische te kort aan kabels in huis. Deze oplaadkabels van de HEMA zijn lekker lang (2m) en komen in leuke kleuren en prints, maar ook in het zwart. En voor die prijs kun je er in elke kamer en tas eentje kopen.
  3. Super Tool Oplader €4,50 (HEMA) Zoveel apparaten, zoveel verschillende kabels en stekkers. Met deze tool kun je verschillende apparaten weer opladen. Heel handig voor onderweg! De super tool heeft een 8-pin, 30-pin, een Micro USB-poort en een USB connecter voor in een computer.
  4. Bluetooth handschoen €14,99 (Xenos) Waarom zal je denken, nou gewoon omdat het nu echt kan; met een vinger in je oor en je pink bij je mond, kun je telefoneren. De handschoenen houden daarbij je handen lekker warm en met speciale vingertoppen op je duim, wijs- en middelvinger kun je toch je touchscreen van je telefoon of tablet bedienen. Xenos heeft ook oorwarmers met daarin een koptelefoon, ook een leuke gadget voor de koude winterdagen.
  5. Tony Chocolonely vanaf €3,25 (Jamin) Wie had gedacht dat de Tony Chocolonely na 10 jaar nog steeds zo’n succes zou zijn. Want behalve natuurlijk dat het lekker en eerlijke chocolade is, komt Tony Chocolony elk jaar weer met verrassende Limited Edition smaken. Dit jaar zijn het Melk-Popcorn-Discodip, Puur-Amandel-Zeezout en Melk-Lemon-Cheesecake, Hebben jullie ze al geproefd?
  6. Oudejaarsslot vanaf €15,- (Staatslotterij) Altijd een succes als cadeau voor diegene voor wie je echt niet weet wat te kopen voor Sinterklaas of de Kerst. Wie weet geef je wel de hoofdprijs weg….
  7. Tia Maria x Grazia Limited Edition €15,99 (Tia Maria) Een lekker drankje onder boom is nog leuker in deze mooie Limited Edition cadeau verpakking ontworpen door Grazia. Er zijn 3 verschillende ontwerpen.
  8. Babette Familyplanner €11,95 (Kalenderwinkel.com) Geen gezin tegenwoordig kan nog zonder een echte familyplanner om alle afspraken, speel-dates, sport-activiteiten en andere niet-vergeten-notes overzichtelijk te houden.
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.